GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 400,-
ved levering til GLS Pakkeshop
HURTIG LEVERING, 1-3 HVERDAGE
ALTID ØKOLOGISK TE, SENDT MED ET SMIL
⭐️ FREMRAGENDE ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT ⭐️

Om os

VORES HISTORIE 

Køber du te hos os, køber du te hos et lille iværksætterfirma. Vores fokus er på økologi, og al vores te er derfor økologisk. Det er det vi tror på er vejen frem. Både fordi vi tror på at den økologiske te smager bedre, men også af hensyn til krop og natur, da der ikke bruges pesticider og kemi, i dyrkningen af økologisk te. Det giver mening!

The Tea Coordinator ApS blev grundlagt i 2019, men firmaets historie starter længe før. Vi er nemlig et lille familieforetagende, og uden familien, ville dette firma slet ikke eksistere. Godt oplært af især mor og mormor, fandt Lisbeth (grundlægger af The Tea Coordinator) hurtigt ud af hvad en god kop te egentlig vil sige, og glæden ved te startede i en tidlig alder.

Du kender det måske selv – hvor ofte er te ikke præcis det du lige trænger til? Hvad end det er tid til en rolig start på dagen, en hyggestund, eller måske en tiltrængt opmuntring, så findes der ikke en mere passende drikkevare, end teen der varmer dig indefra! Vi kalder det et knus i et krus!

Fokus på vandets temperatur kom tidligt i spil. Lisbeths allerførste forsøg på en hjemmebrygget kop te blev med det varmeste vand, hanen kunne byde på, og det var en helt igennem dårlig oplevelse, så hun har siden lært en del om, hvordan man egentlig koger vand til te ;-)

Her er det passionen der driver forretningen. Teens verden er nærmest en kunst i at finde den rette smag, kvalitet, variant og viden om hvordan den enkelte slags te skal brygges. Alt sammen afgørende for det endelige resultat. Det prøver vi at beskrive her i vores shop, så du kan blive inspireret, til din næste kop te.

 

Og hvorfor hedder vi så The Tea Coordinator. Det gør vi, fordi Lisbeth er Koordinator (ja, med stort ”k”), og altid har sat en ære i at få tingene til at gå op i en højere enhed. Passionen er i teens verden, og derfor er det nu vores lækre sortiment der bliver koordineret, så du er sikret en god og smagfuld te af høj kvalitet, uanset hvilken variant du vælger. Har du lyst til at få input til, hvilken slags te du skal vælge, er vi altid klar til at tage en snak om at finde de rigtige varianter, og er altid glade for at høre fra dig.

Drømmen for The Tea Coordinator, er at tilbyde både virksomheder og private, en nem og overskuelig måde, at få sendt økologisk te af god kvalitet helt til døren. Medarbejdere skal forkæles, så det ikke længere kun er kaffe der bliver prioritet på kontorer rundt omkring. Ved siden af den lækre kaffemaskine, skal der fremover også stå lækker te! Og naturligvis, skal den lækre te også kunne købes privat, så man kan nyde samme glæde derhjemme, som man får i tepausen på kontoret hver dag!


Det er vores største ønske at berige alle eksisterende tedrikkere med endnu mere lækker kvalitets-te og måske at være så heldige at få nye tedrikkere til at få øjnene op for hvad det vil sige at få en GOD kop te! 
Vores fokus er på økologi. Hos os finder du derfor kun økologisk te. Den te, hvor der er tænkt over at undgå pesticider og hvor man går allermest op i at finde den bedste kvalitet.

Vi håber vores udvalg kan være med til at skabe endnu flere varme hyggestunder rundt omkring og ønsker rigtig god fornøjelse med at brygge DIN perfekte kop te!

 

LIDT PRAKTISK

The Tea Coordinator ApS ønsker at levere den bedste økologiske te til både firmaer og private.

Fantastisk service, hjælpsomhed og venlighed er en selvfølge hos os. Derfor benytter vi os også af leverandører der er medlem af The Ethical Tea Partnership, som hjælper med til at sikre bedre forhold for medarbejdere og naturen.
Økologi, sundhed og hensyn til naturen ligger os i det hele taget meget nært. Derfor er vores teposer lavet af majsstivelse og er biologisk nedbrydelige.

Hos os skal du ikke bekymre dig for hvilken te du forelsker dig i! Vi har samme pris pr 100g, uanset hvilken variant du vælger.

Bestilling foregår nemt og enkelt her fra siden. Du er altid velkommen til at tage kontakt, med eventuelle specielle ønsker til for eksempel mængde eller varianter.

Vi kan kontaktes på
Mail: info@theteacoordinator.dk
Telefon: +45 31 62 25 50

Vi besvarer henvendelser, så hurtigt det er muligt, og bestræber os på at det sker indenfor 24 timer.

The Tea Coordinator byder altid på:
- Personlig service
- Statskontrolleret økologisk
- Garanti for friske produkter
- Nøje udvalgt sortiment
- Priser der er til at forstå
- Sammen koordinerer vi det sortiment der er bedst for jer

Derudover tror vi på at glade og tilfredse medarbejdere giver bedre resultater og et bedre arbejdsmiljø. Alle tedrikkere fortjener at der også tilbydes en god kop te, og det vil unægteligt øge glæden at der tilbydes et ordenligt produkt til alle der holder af en god kop te.

 

HVORFOR ØKOLOGISK TE?

Økologisk te betyder te uden kemikalier. Ingen brug af kemisk gødning og ingen pesticider. Det giver god mening for din krop og en fantastisk te i din kop!

Økologisk te betyder desuden at du er med til at passe på naturen. Uden brug af kemikalier i produktionen, ryger der ikke noget videre ud i naturen.

Økologisk te har også ry for simpelthen at smage bedre. Det kan nok ikke bevises, men skyldes formentlig de naturlige vækstmetoder te-farmeren bruger samt at der ikke er rester fra syntetiske stoffer, da disse ikke bruges i økologisk te.

The Tea Coordinator benytter sig kun at te der har den europæiske godkendelse for økologi. Derudover er vores produkter ”statsautoriseret økologisk” her i Danmark. Alt dette er med til at sikre dig at vi kun fører det bedste økologiske te.

At vi derudover er så enormt passionerede for lige netop lækker økologisk te, er din garanti for at du, uanset hvilken te du køber her på siden, får en lækker smagfuld te sendt hjem til dig!

Vores teposer er lavet af nedbrydeligt majsstivelse, så også her er du med til at sikre at hverken krop eller natur udsættes for plastic.