GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 400,-
ved levering til GLS Pakkeshop
HURTIG LEVERING
ALTID ØKOLOGISK TE
⭐️ FREMRAGENDE ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT ⭐️

BAG OM THE TEA COORDINATOR

DIN VEJ TIL ET KNUS I ET KRUS

Når du køber te hos The Tea Coordinator, køber du te hos et lille familiedrevet firma, og du bliver mødt af Lisbeth, som selv er passioneret tedrikker, og altid klar til at hjælpe dig med at vælge din nye te, så du kan fornemme smagen og duften af din te, helt ud gennem skærmen. Du undgår dermed at vælge en te, der slet ikke falder i din smag.

 

Lisbeth har fokus på den høje kvalitet, den gode smag og økologi. Du finder kun økologisk te her, og der er tænkt meget over at finde den dejligste te, med den rette smag, uden brug af sukker, som ellers kan snige sig ind i din te, i form af kandiseret frugt. Hver eneste te bliver grundigt vurderet, inden den finder sin plads i webshoppen. Hvad skal den smage af, og er der mon en ny og spændende ingrediens, som kunne være interessant at få ind i sortimentet. Smagen skal være ekstraordinært god, og teen af høj kvalitet.

Jeg tror på at den økologiske te smager bedre, men det er også et valg taget af hensyn til krop og natur, da der ikke bruges pesticider og kemi, i dyrkningen af økologisk te. Det giver mening!

 

Du bliver mødt af en uovertruffen personlig service, og mit største ønske er at lære mine kunder at kende, så jeg ved præcis hvilke smage, der vil vække begejstring.

Når først du er faldet for en te, så ved jeg hvor meget du glæder dig til at smage den. Jeg gør derfor alt for, at din te kommer hurtigt frem. Langt de fleste bestillinger, bliver leveret fra dag til dag.

 

Her er det passionen der driver forretningen. Teens verden er nærmest en kunst i at finde den rette smag, kvalitet, variant og viden om hvordan den enkelte slags te skal brygges. Alt sammen afgørende for det endelige resultat. Det prøver jeg at beskrive her i shoppen, så du kan blive inspireret, til din næste kop te.

 

Kort sagt, vil jeg gerne byde dig på et knus i et krus 🤗

 

 

 

HVORFRA KOMMER NAVNET THE TEA COORDINATOR?

Det valgte jeg, fordi jeg er Koordinator (ja, med stort ”k”), og har altid sat en ære i at få tingene til at gå op i en højere enhed. Min passion er i teens verden, og derfor er det nu mit lækre sortiment der bliver koordineret, så du er sikret en god og smagfuld te af høj kvalitet, uanset hvilken variant du vælger. Har du lyst til at få input til, hvilken slags te du skal vælge, er jeg altid klar til at tage en snak om at finde de rigtige varianter.

Drømmen for The Tea Coordinator, er at tilbyde både virksomheder og private, en nem og overskuelig måde, at få sendt økologisk te af god kvalitet helt til døren. Medarbejdere skal forkæles, så det ikke længere kun er kaffe der bliver prioriteret på kontorer rundt omkring. Ved siden af den lækre kaffemaskine, skal der fremover også stå lækker te! Og naturligvis, skal den lækre te også kunne købes privat, så man kan nyde samme glæde derhjemme, som man får i tepausen på kontoret hver dag!


Jeg håber mit udvalg kan være med til at skabe endnu flere varme hyggestunder rundt omkring og ønsker rigtig god fornøjelse med at brygge DIN perfekte kop te!

 

The Tea Coordinator ApS ønsker at levere den bedste økologiske te til både firmaer og private.

Fantastisk service, hjælpsomhed og venlighed er en selvfølge. Derfor benytter jeg mig udelukkende af leverandører der er medlem af The Ethical Tea Partnership, som hjælper med til at sikre bedre forhold for medarbejdere og naturen.
Økologi, sundhed og hensyn til naturen ligger mig i det hele taget meget nært. 

Hos The Tea Coordinator skal du ikke bekymre dig for hvilken te du forelsker dig i! Jeg har samme pris pr 100g, uanset hvilken variant du vælger.

Bestilling foregår nemt og enkelt her fra siden. Du er altid velkommen til at tage kontakt, med eventuelle specielle ønsker til for eksempel mængde eller varianter.

Jeg kan kontaktes på
Mail: info@theteacoordinator.dk
Telefon: +45 31 62 25 50

Jeg besvarer henvendelser, så hurtigt det er muligt, og bestræber mig på at det sker indenfor 24 timer.

The Tea Coordinator byder på:
- Statskontrolleret økologisk
- Virkelig smagfuld te af høj kvalitet
- Personlig service og hurtig levering
- Nøje udvalgt sortiment
- Priser der er til at forstå

Derudover tror jeg på at glade og tilfredse medarbejdere giver bedre resultater og et bedre arbejdsmiljø. Alle tedrikkere fortjener at der også tilbydes en god kop te, og det vil unægteligt øge glæden at der tilbydes et ordentligt produkt, til alle der holder af en god kop te.

 

HVORFOR ØKOLOGISK TE?

Økologisk te betyder te uden brug af kemisk gødning og ingen pesticider. Det giver god mening for din krop og en fantastisk te i din kop!

Økologisk te betyder desuden at du er med til at passe på naturen. Uden brug af kemikalier i produktionen, ryger der ikke noget videre ud i naturen.

Økologisk te har også ry for simpelthen at smage bedre. Det kan nok ikke bevises, men skyldes formentlig de naturlige vækstmetoder te-farmeren bruger samt at der ikke er rester fra syntetiske stoffer, da disse ikke bruges i økologisk te.

The Tea Coordinator benytter sig kun af te der har den europæiske godkendelse for økologi. Derudover er vi ”statsautoriseret økologisk” her i Danmark. Alt dette er med til at sikre dig at jeg kun fører det bedste økologiske te.

At jeg derudover er så enormt passioneret for lige netop lækker økologisk te, er din garanti for at du, uanset hvilken te du køber her på siden, får en lækker smagfuld te sendt hjem til dig! Jeg har også smarte tefiltre, der passer perfekt til en kop (se dem her). De er lavet af naturlige materialer, og kan puttes i komposten. så også her er du med til at sikre at hverken krop eller natur udsættes for plastik.